Åpen kjøp 60 dager

Gratis frakt

Over 500.000 kunder

Din handlekurv

Fortsett å handle

Andre har også kjøpt

Bærbar Steamer

Bærbar Steamer

599 NOK839 NOK-29%
TrendSelvklebende LED-belysning (3 m)
Kortholder (RFID-sikker)

Kortholder (RFID-sikker)

299 NOK419 NOK-29%
TrendWiFi forsterker

WiFi forsterker

419 NOK719 NOK-42%
Elektrisk krydderkvern

Elektrisk krydderkvern

359 NOK479 NOK-25%
+30 000 followers @sparnet @sparnet
Shipping

Gratis frakt innen Norge

Om Sparnet

Funksjonelle bestselgere til dagliglivet!
 

Sparnet drives av selskapet Stores For You som har nordisk hovedkvarter i Stockholm. Grunnideen vår er å finne og utvikle smarte produkter til deg og hjemmet ditt, ofte med en spesialfunksjon eller et karakteristisk design. Utvalget til Sparnet er fleksibelt og basert på sesonger og trender. Hjertene våre banker uansett litt ekstra for løsninger til hjemmet og husholdningen.  Sparnet er en av de største aktørene i Norge innenfor sitt segment og administrerer 600–1000 bestillinger om dagen. Alle produktene leveres kostnadsfritt med 60 dagers åpent kjøp / retur.  

Sparnet founders
 

Miljø og etisk ansvar
Vi følger direktivene som gjelder i EU og Norge når det gjelder materialer, og vi jobber kontinuerlig for å bli enda bedre. Vi besøker stadig leverandører og fabrikker vi samarbeider med for å forsikre oss om arbeidsforhold, lønninger, osv., og at fabrikkene jobber i samsvar med lovene i landet og de etiske retningslinjene. Fabrikkene som samarbeider med Sparnet har også produsert for en rekke store skandinaviske detaljhandelsselskaper.

Vi sender bestillingene i klimavennlige innpakninger som er sertifisert av ClimatePartner.

Det viktigste for oss er fornøyde kunder. Vi lytter til ønskene dine. Vårt valg av materialer og funksjonalitet er basert på alle de verdifulle tilbakemeldingene vi mottar. Ikke nøl med å kontakte vår kundeservice og fortell oss hva du er fornøyd eller mindre fornøyd med, om nettstedet, produktene eller servicen vår.  

En fornøyd kunde er førsteprioriteten vår. Vi lytter til deg! Vi mottar gjerne tilbakemeldinger om produkter, detaljer som er gode eller dårlige, innholdet på nettstedet eller kundeservicen vår. Vi jobber kontinuerlig med å bli litt bedre!

Sparnet - Nordic HQ 
SPARNET
C/O Almroths Express
Säterivägen 25
605 97 Norrköping
SWEDEN